Strømselskapet for deg som tenker miljø

Teknologien utvikler seg hele tiden, og det kommer stadig vekk nye produkter på markedet som skal gjøre livene våre enklere. I dag blir man jo også stadig mer opptatt av miljø, og dette gjenspeiles også gledelig i de nye produktene. Et prakteksemplar på dette er Tibber, et strømselskap der miljø og billig strøm er i fokus. Hvis dette er noe du er interessert i, er det bare å lese videre.

Alle Tibbers funksjoner styres gjennom strømselskapets egne app, hvilket i seg selv gjør alt mye enklere. Men det virkelig utrolige med Tibber er hvordan appen virkelig arbeider for å sørge for at ditt strømforbruk er så billig og miljøvennlig som mulig. En av appens beste funksjoner er smart oppvarming. Da kobles såkalte smart-termostater til oppvarmingskilden din, som deretter knyttes til Tibber-appen. Etter dette analyserer tibber.com/no/ faktisk huset ditt, og finner ut hvor godt rommene dine holder på varmen, og i hvilken grad de påvirkes av temperaturen ute. Med utgangspunkt i denne informasjonen, styrer appen temperaturen ut fra både om strømprisen er høy eller lav, og hva slags temperatur som er meldt. Her finnes det også flere utrolig smarte tilleggsfunksjoner, som blant annet at du kan la appen senke temperaturen på natten for å spare strøm. I tillegg har appen en egen feriemodus slik at temperaturen i huset holdes nede mens du er borte, men at huset fortsatt varmes opp igjen til du kommer hjem. Er ikke det utrolig?

Tibber har med andre ord utrolig mye å tilby og faktisk mye mer enn det som er nevnt her. Dersom du ønsker å få ned strømkostnadene dine og samtidig ha god samvittighet overfor miljøet, er Tibber helt klart det rette valget for deg. Fortell Tibber hvordan du vil ha det, og la appen ta seg av resten og du kan bare lene deg godt tilbake og slappe av.

kheera