Forskning innen energi og teknologi

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvor vi mennesker står per dags dato når det gjelder energi og teknologi. Det første vi skal snakke om er alle problemene som vi har i dag når det kommer til miljøet.

Miljø

I dag så er det mange ting som vi sliter med. Det største problemet som vi står ovenfor er kanskje global oppvarming. Global oppvarming er noe vi opplever på grunn av at vi slipper ut så mange forskjellige gasser ut i atmosfæren. Vi forbrenner veldig mye fossilt drivstoff. Re produktene som oppstår ved denne forbrenningen er blant annet karbondioksid, som ødelegger balansen som finnes i atmosfæren fra før av.

Dette fører til at sola varmer opp jordkloden raskere enn den har gjort før, og dette ødelegger da selvfølgelig temperaturen på jorden. Teknologien tilbyr for eksempel ting som en mer miljøvennlig kilde til energi. Det du kan vurdere er å skaffe deg et anlegg som produserer energi fra jordvarme. Dette kan derimot koste en god del penger, men du har muligheter til å besøke https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ for å finne deg et forbrukslån.

Energi

Måten vi produserer energi på i dag er for eksempel gjennom atomkraftverk. Dette er derimot kanskje ikke den tryggeste måten for miljøet. Du har sikkert hørt om kriser som i Tsjernobyl hvor et kjernekraftverk har rett og slett eksplodert og ødelagt hele miljøet i det lokale området. Naturen kommer derimot tilbake fra dette, men det er ikke sikkert at den gjør det fra global oppvarming.

Teknologien

Heldigvis har vi utviklet teknologien på en fantastisk måte. Vi kommer faktisk enten til å ødelegge arten vår på grunn av teknologi, eller så kommer vi til å redde oss selv. Problemet vårt ligger i at det er vanskelig å stille mennesker for ansvar fordi alle sammen på en eller annen måte bidrar til dette problemet. Vår å snu dette så må vi enten innføre en autoritær global makt som tvinger mennesker til å endre vanene sine, eller å gjøre folk mer oppmerksomme og investerte i hvilke valg de tar som forbrukere.

Man kan selvfølgelig også si at man kan endre lovene litt etter litt, men hittil har vi brukt altfor lang tid. Det er derfor litt vanskelig å tro at vi kan få til noe raskt på denne måten.

Som sagt så er det derimot mange mennesker i dag som jobber på en alternativ løsning. Alt hjelper, og vi bør ikke slutte å prøve. Det er noen som faktisk har laget en spesiell måte å spore produkter på. På denne måten så kan vi som forbrukere vite hvordan produktene vi kjøper påvirker samfunnet og samtidig miljøet også.

Det er også viktig at vi straffer de bedriftene som tar uetiske beslutninger.

kheera